Evelyn

Evelyn: Voksede op i en lille landsby i Panama, der tilbragte hun en del af sin barndom med at drømme om at blive lærer. Evelyn har altid været nysgerrig for nye sprog og kulturer. Med denne nysgerrighed landede hun i Billund lufthavn i 2011, udstyret med en bachelorgrad i matematik. Hun begyndte straks at fordybe sig i det danske sprog og kultur: Gå på dansk sprogskole og stifte bekendtskab med nye bogstaver i alfabetet: Ø,Y,Æ,Å , kæmper med at udtale bogstaver som a-æ, e-i og u-y-ø, ser serier som Matador, oplever sne, for første gang, og vænner sig til den danske humor.
Efter elleve år, er den danske kultur, humor og nye bogstaver i alfabetet ret almindelige, nogle bogstaver er stadig svære at udtale, men Danmark fascinerer hende stadig lige så meget som den første gang.

Med en lærerlidenskab for børn, teenagere og bøger, og med tanken om, at alle fortjener at have det der skal til, for at arbejde med passion, besluttede Evelyn at åbne sit eget firma Cedeno Danmark.

Cedeno Danmark

er en webshop, hvor man kan finde både bøger, spil, fantastiske gaveideer til firmaer, skole-og kontor artikler/tilbehør og meget mere.

Her samles alt det væsentlige til skoleåret til både elever og lærere, samt artikler & tilbehør til kontorer og virksomheder.
Vores kunder er private og erhvervsdrivende.

Hvorfor navnet Cedeno?
Cedeno Danmark er en dansk engageret virksomhed, af familieoprindelse og med en panamansk tone. Cedeño er familienavnet

Vision, Mission og værdier

  • Vision

At opfylde behovene hos skoler, kontorer og virksomheder, gennem konstant innovation af produkter og tjenester. Samt bidrage til udsatte skolebørn og unge i tredjeverdenslande, så de også kan få glæden ved at gå i skolen.

  • Mission

Vi eksisterer for at tilbyde vores kunder en bred vifte af produkter og for at hjælpe dem at opnå deres fulde potentiale på arbejde og/eller i skolen.

  • Formål

At drive en detailhandel webshop, der letter anskaffelsen af skole og kontorartikler & tilbehør, samt bidrage til flere glæde skolebørn.

  • Mål

Målet er, ved hjælp af markedsføring og ved at praktiserer det vi lover, at flere kunder kende til os og handler hos os. Vores motivation er at begynde på projektet “Getting ready for school”, der støtte udsatte skolebørn og unge i tredjeverdenslande.

  • Værdier

Passion, Respekt, Pålidelighed

Vores passion er at tilbyde vores kunder en bred vifte af produkter og varer

Vi behandler og leverer kundernes ordrer med respekt

Vi bestræber os for at levere en pålidelig service