Viser 1–20 af 23 resultater

Sortimentet af ergonomiske og helbredsrelaterede redskaber og tilbehør indeholder en række pegeredskaber, mus, håndleds- og fodstøtter, dokumentholdere, skærmfiltre samt hygiejne og førstehjælpsprodukter så som IT-rens, værnemidler og førstehjælps-stationer og -kasser. Alle vores produkter er nøje udvalgt for at imødekomme efterspørgslen efter unikt og funktionelt udstyr til både den stationære og mobile arbejdsplads.

Ergonomi & helbred er en voksende kategori i Despecs sortiment, og med vores uddybende produktinformation og datablade støtter vi dig i salgsprocessen.

Produkterne er af høj kvalitet, produceret af kendte leverandører og designet, ikke kun til at opfylde behovet for at holde et godt helbred på arbejdspladsen og i hjemmet, men også for at give brugeren de ultimative redskaber, når det kommer til funktioner og “look & feel”. Disse innovative produkter retter sig mod både virksomheder og private, og som forhandler er du sikret en høj margin på alle produkter i denne særlige kategori.

1 043,23 DKK (Inkl, moms)
259,00 DKK (Inkl, moms)
Start samtalen
1
Chat med os!
Hej
Er du nysgerrig på vores produkter, tilbyder, rabatkoder eller andet. Chat med os! Vi arbejder hårdt og prøver at besvare alle spørgsmål så hurtigt som muligt, eller inden for en arbejdsdag.

Copyright © Cedeno 2024