Sortimentet af kontorartikler indeholder et bredt og dybt udvalg af produkter fra papir og notesbøger, flipover-blokke, Post-its, alle former for kuglepenne og blyanter, desktoptilbehør, kuverter og emballage- og indbindingstilbehør. En bred vifte af Arts & Craft produkter til de kreative i alle aldre, der går langt ud over den almindelige kuglepen og blyant, indgår nu også i sortimentet.

Vi leverer også gode løsninger til opbevaring og arkivering, lige fra mapper,  opbevaringskasser til andre typer af opbevaringsbeholdere. Produkterne i vores sortiment er designet til at være både funktionelle og flotte, de er lavet i høj kvalitet og er tilgængelige i forskellige prisklasser og farver.

Sortimentet indenfor kontormaskiner tæller populære produkter som lommeregnere, lamineringsmaskiner og makulatorer. Produkter i de mest kendte brands og til fornuftige priser.

Start samtalen
1
Chat med os!
Hej
Er du nysgerrig på vores produkter, tilbyder, rabatkoder eller andet. Chat med os! Vi arbejder hårdt og prøver at besvare alle spørgsmål så hurtigt som muligt, eller inden for en arbejdsdag.

Copyright © Cedeno 2024